Single John dame vanaf maandag 24 juni online

John Dame wist onze studio ook weer te vinden ,

De studio heeft voor John Dame een mooi commercieel liedje geproduceerd.

John schreef zelf de tekst op de plaat ‘Loca Loca” van Alvaro Soler maar binnen de productie heeft de plaat een geheel eigen draai gekregen.

Ook ging John voor ons studio label TipTopNL.

As maandag 24 zal “loca” beschikbaar zijn en goed werken in alle download portals

Zoals iTunes Deezers Spotify!

Voor degene die echt niet kan wachten is hier een voorproefje

Beluister hier de nieuwe single van John Dame

DJ Roma en John Medley met super vette feestversie van ‘Pump It Up’

De Nederlandse feest DJ en entertainer DJ Roma is geboren op 3 januari 2001. Hij is op 8-jarige leeftijd begonnen met muziek op zijn zolder kamertje. Snel begonnen mensen hem te leren kennen en stond hij reeds op jonge leeftijd op verschillende feesten en partijen.

Nu 10 jaar later zet hij elk weekend verschillende tenten op zijn kop. De mensen gaan los op zijn muziek in de genres van: Moombahton, Bubbling, Après-ski, Nederlandstalig, House, Pop en Dance.

Ook werken artiesten graag samen met Roma zoals: Dave Roelvink, Def Rhymz, John West, Matsoe Matsoe en vlene anderen. In augustus 2018 kwam zijn eerste nummer uit ‘Sexy’.

Zanger en entertainer John Medley bekend van het nummer ‘Geel Groen Hart’, is geboren op 17 juni 1969 te
’s-Gravenhage. Hij is op 20-jarige leeftijd begonnen met zingen en had zijn debuut in het Haagse café ‘De Passepartout’. Daar trad hij op met het nummer ‘Daar aan de waterkant’. In vele Haagse cafés kreeg John Medley bekendheid. Nu treedt hij met veel succes o.a. op in cafés, op bruiloften en bedrijfs- en studentenfeesten door het gehele land.

In de loop der jaren heeft John Medley met diverse grote namen op het podium gestaan, zoals Grant & Forsyth, Dries Roelvink, Wolter Kroes en Sugar-Lee Hooper.

Nu hebben Roma en John de handen in één gesloten en zijn samen de studio ingedoken. Met als eind resultaat een goed feest nummer ‘Pump It Up’!

De Haagse zanger/entertainer Justin Haverhorst lanceert gevoelige powerballad

Justin hoopt dat anderen zich met dit liedje kunnen identificeren en is supertrots op het artwork van de single omdat dit door zijn vader is gemaakt. ‘In deze korte tijd heb ik geleerd dat muziek voor mij heel erg belangrijk is. Ook vind ik het erg leuk om mensen te vermaken. Dat ik dat op deze manier kan combineren vind ik geweldig’, aldus Justin.
De release en promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

NrArtiestTitelISRCTijdMuziekTekst
01Justin HaverhorstWij kunnen alles overwinnenNLQN719000753:32P. v KesterenM. Noort

Jordy Carrero – Hey Meisje Hey

De 23-jarige talentvolle zanger/entertainer Jordy Carrero uit Dordrecht brengt alweer zijn 6e single uit genaamd ‘Hey Meisje Hey’.

Peter van Kesteren is weer verantwoordelijk voor de compositie en productie van dit heerlijke, zomerse, uptempo nummer. De tekst komt van Chris Cohen en de opnamen vonden plaats bij La Haye Sound Producties.

‘Hey Meisje Hey’ gaat over een schijnbaar onbereikbare liefde, waarvoor Jordy alles doet om haar te veroveren. ‘Je hebt allemaal toch wel eens meegemaakt dat je iemand tegenkomt die je echt heel leuk vindt, maar dan niet beschikbaar is? Daar gaat het liedje een beetje over’, aldus Jordy.

Jordy Carrero is blij en trots op hoe zijn carrière tot nu toe verloopt en uiteraard op zijn fans die altijd achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet. Hij hoopt dan ook zijn fans net zo blij met de nieuwe single en bijbehorende videoclip zullen zijn als hijzelf.

De release wordt weer verzorgd door het label TipTopNL en de promotie door UltimateDisk.

NrArtiestTitelISRCTijdMuziekTekst
01Jordy CarreroHey Meisje HeyNLNJ119000012:54P. v KesterenC. Cohen
Artiest(en)Jordy Carrero
TitelHey Meisje Hey
Releasedatum10-04-2019
Artikelnummer113794669
Barcode8719884028131
LabelTipTopNL
GenreNederlandstalig / Party / Zomer
StreamStream