Jordy Carrero – Hey Meisje Hey

De 23-jarige talentvolle zanger/entertainer Jordy Carrero uit Dordrecht brengt alweer zijn 6e single uit genaamd ‘Hey Meisje Hey’.

Peter van Kesteren is weer verantwoordelijk voor de compositie en productie van dit heerlijke, zomerse, uptempo nummer. De tekst komt van Chris Cohen en de opnamen vonden plaats bij La Haye Sound Producties.

‘Hey Meisje Hey’ gaat over een schijnbaar onbereikbare liefde, waarvoor Jordy alles doet om haar te veroveren. ‘Je hebt allemaal toch wel eens meegemaakt dat je iemand tegenkomt die je echt heel leuk vindt, maar dan niet beschikbaar is? Daar gaat het liedje een beetje over’, aldus Jordy.

Jordy Carrero is blij en trots op hoe zijn carrière tot nu toe verloopt en uiteraard op zijn fans die altijd achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet. Hij hoopt dan ook zijn fans net zo blij met de nieuwe single en bijbehorende videoclip zullen zijn als hijzelf.

De release wordt weer verzorgd door het label TipTopNL en de promotie door UltimateDisk.

NrArtiestTitelISRCTijdMuziekTekst
01Jordy CarreroHey Meisje HeyNLNJ119000012:54P. v KesterenC. Cohen
Artiest(en)Jordy Carrero
TitelHey Meisje Hey
Releasedatum10-04-2019
Artikelnummer113794669
Barcode8719884028131
LabelTipTopNL
GenreNederlandstalig / Party / Zomer
StreamStream
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *